Θερμοσιφωνικό σύστημα


Θερμοσιφωνικό σύστημα


Το θερμοσιφωνικό σύστημα λειτουργεί με την βοήθεια της βαρύτητας. Αυτό το σύστημα δεν χρειάζεται αντλία πίεσης για την λειτουργία του. Το σύστημα αποτελείται από ένα χάλκινο κύλινδρο ζεστού νερού, ηλιακούς συλλέκτες και βάση στήριξης. Είναι ιδανικό για την παραγωγή ζεστού νερού σε ζεστά κλίματα. Μπορεί να εγκατασταθεί σε ίσια οροφή ή σε επικλινή στέγη.

Ενεργό Σύστημα


Το ενεργό σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα θερμοσιφωνικό σύστημα με μόνη διαφορά το γεγονός ότι ο κύλινδρος ζεστού νερού τοποθετείται μακριά από τους ηλιακούς συλλέκτες, σε μηχανοστάσιο. Το σύστημα χρειάζεται μια αντλία πίεσης καθώς και ένα κυκλοφορητή για να κυκλοφορεί το υγρό μέσα στο σύστημα.

Τα ενεργά και παθητικά συστήματα της Vesta κατασκευάζονται κάτω από αυστηρούς έλεγχους ποιότητας. Οι κύλινδροι ζεστού νερού είναι πιστοποιημένοι με CE. Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι πιστοποιημένοι με Solar Keymark. Όλες οι γραμμές παραγωγής λειτουργούν κάτω από το ISO 9001.

Γιατί να εγκαταστήσετε αυτό το σύστημα:  • Περίοδος αποπληρωμής: 2 χρόνια

  • Η καινούργια γενιά συστημάτων που κατασκευάζονται στη Vesta έχουν απόδοση περισσότερο από 30% συγκριτικά με τα παλαιότερα συστήματα.

  • Υπάρχει κρατική χορηγία για αντικατάσταση των παλαιών συστημάτων με καινούργια συστήματα υψηλής απόδοσης.

  • Μπορείτε να παράξετε το 80% των αναγκών σας για ζεστό νερό ΔΩΡΕΑΝ.