Ηλιακή Θέρμανση Χώρου


Ηλιακή Θέρμανση Χώρου


Το σύστημα ηλιακής θέρμανσης χώρου που προσφέρετε από τη Vesta χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να ζεστάνει το σπίτι σας. Μπορεί να εγκατασταθεί σε σπίτια ή διαμερίσματα κάνοντας την οικία σας πιο ζεστή.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση του συστήματος προσαρμόζοντας το στις ανάγκες του σπιτιού σας.

Το ηλιακό σύστημα χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες που παράγονται από τη Vesta. Οι συλλέκτες είναι πιστοποιημένοι με το υψηλότερο ευρωπαϊκό πρότυπο, το Solar Keymark που εγγυείται την υψηλή τους απόδοση.

Ο κύλινδρος αποθήκευσης νερού είναι κατασκευασμένος από χάλυβα με εσωτερική επίστρωση σμάλτου σύμφωνα με το DIN 4753-3. Είναι ιδανικός για αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων ζεστού νερού. Οι εναλλακτές θερμότητας είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ο σταθμός ηλιακής αντλίας είναι κατάλληλος για εύκολη τοποθέτηση σε τοίχο. Ο διαφορικός ρυθμιστής ενσωματώνεται στο σταθμό καθιστώντας τον πιο συμπαγής.

Το αντιψυκτικό υγρό που χρησιμοποιείται στα συστήματα μας δεν χρειάζεται αραίωση με νερό. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες θερμικών συστημάτων με υψηλά φορτία. Οι αναστολείς διάβρωσης που χρησιμοποιούνται στο προϊόν προστατεύουν τα μέταλλα του συστήματος.

Γιατί να εγκαταστήσετε αυτό το σύστημα:  • Μπορείτε να παράξετε το 50% των αναγκών σας για θέρμανση χώρου ΔΩΡΕΑΝ.

  • Υπάρχει κρατική χορηγία που καλύπτει μέχρι και το 55% της αρχικής σας επένδυσης.

  • Η Vesta κατασκευάζει την δική της σειρά ηλιακών συλλεκτών κάνοντας έτσι το σύστημα πολύ ανταγωνιστικό.

Storage Water Tank

Solar Pump Station

Antifreeze Glycol

Related ProductsSolar space heating